Pravila privatnosti

DVIJE LIPE d.o.o., Matka Baštijana 2/A, iz Zagreba, OIB 93994822316 kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Korištenje stranice www.ivanteslux.hr i prikupljanje podataka

DVIJE LIPE d.o.o. je vlasnik stranice www.ivanteslux.hr te Vaše podatke prikupljamo isključivo preko kontakt forme u svrhu odgovora na Vaše upite.

Kako spremamo Vaše osobne podatke

Kao što je detaljno navedeno u odjeljku gore, ako pošaljete upit preko kontakt forme na ovoj web stranici, neki će osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ove web stranice. Ovo je trenutno jedina prigoda u kojoj će se osobni podaci pohraniti na ovoj web stranici i koriste se isključivo u svrhu odgovaranja na Vaše upite. Ovi se podaci trenutno pohranjuju na način koji se može identificirati; ograničenje sustava za upravljanje sadržajem na kojem se gradi ova web stranica (WordPress). U skoroj budućnosti nastojimo izmijeniti pohranu tih podataka na pseudonim način, što znači da će podaci zahtijevati dodatnu obradu pomoću zasebno pohranjenog “ključa” prije nego što se može upotrijebiti za prepoznavanje pojedinca. Pseudonimizacija je nedavni zahtjev GDPR-a na kojem mnogi razvojni programeri web aplikacija trenutno rade kako bi se u potpunosti implementirao. Pseudonimizaciju držimo kao visoki prioritet i implementirat ćemo je na ovoj web stranici čim budemo u mogućnosti.

Dijeljenje Podataka

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim stranama! Kao što je u odjeljku prije navedeno koristimo ih isključivo u svrhu odgovaranja na Vaše upite.

Kršenje podataka

Obavijestit ćemo o nezakonitom korištenju podataka baze podataka ove internetske baze ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka treće strane bilo kojoj i svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su osobni podaci pohranjeni na identificirajući način ukradeni.

Kontakt podaci voditelja obrade

Voditelj obrade:          Dvije lipe d.o.o.
Adresa:                         Matka Baštijana 2/A, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel.:                                +385 (1) 2037 000
E-mail:                          info@ivanteslux.hr

Povjerljivost i pristup podacima

Ovom izjavom obvezuje se tvrtka Dvije lipe d.o.o. da će sukladno Uredbi EU 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka  (Uredba) čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa te da ćemo iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.

Promjene na našoj zaštiti privatnosti

Ova pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.

lokacija

Ulica Matka Baštijana 2/A
HR 10000 Zagreb

Kontakt

+385 (0)1 2037 072
info@ivanteslux.hr